Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 pepinos, sin semillas, en cuartos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 500 g de yogur natural, sin azúcar
- 250 g de jocoque seco, casero
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- eneldo fresco, al gusto
- 25 g de vinagre blanco, o al gusto (opcjonalnie)
- 50 g de aceitunas negras deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 5810.5 kJ / 1388.7 kcal
- Białko
- 30.5 g
- Węglowodany
- 66.6 g
- Tłuszcz
- 121 g
- Tłuszcz nasycony
- 46.4 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 2144.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de chile poblano
25 min
Tacos de lechuga Hunan
35 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 min
Crema de jitomate
30 min
Carpaccio de betabel con burrata (Pelar)
1h 25min
Fideo seco en salsa de chiles TM6
35 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 Min