Urządzenia i Akcesoria
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porciones
Składniki
-
5 g de sal
-
15 g de ajonjolí
-
400 g de agua
-
110 g de chícharo chino, congelado
-
10 g de aceite de ajonjolí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
6 g
Kalorie
655 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HORTALIZAS EN TU MESA
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ensalada de pollo con vinagreta de menta
1 godz.
Ensalada con queso de cabra y aderezo de nuez de la india
25 min
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Pipián al chile manzano
10 min
Sandwich de pavo y frambuesa al chipotle
25 min
Ensalada caprese
15 min
Aderezo de mostaza y balsámico
5 min
Risotto de calabacitas y espárragos
45 min
Ensalada de ejotes navideños
1 godz. 10 min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Betabeles con alioli de cilantro
55 min
Ejotes almendrados
30 min