Urządzenia i Akcesoria
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 porciones
Składniki
-
5 g de sal
-
15 g de ajonjolí
-
400 g de agua
-
110 g de chícharo chino, congelado
-
10 g de aceite de ajonjolí
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
6 g
Kalorie
655 kJ /
156 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HORTALIZAS EN TU MESA
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 min
Camarones a la hierba de limón
1 godz.
Pasta de té limón
10 min
Ensalada de berros
30 min
Ensalada Thai
10 min
Sashimi de betabel
15 min
Ensalada fresca con aderezo de pepino
10 min
Ensalada César con chipotle
30 min
Ceviche de pepino y jícama
10 min
Alcachofas con aderezo de ajo
1 godz. 15 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 min
Ensalada de betabel
1 godz. 10 min