![Portobellos rellenos Portobellos rellenos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/BF293C44-FF57-4033-9664-5D4354929524/Derivates/E49D8716-AC29-46B1-9AC8-E08D3C039B39.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso Gouda, en trozos
- 50 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 220 g espárragos verdes, en trozos
- 20 g de aceite de oliva, y un poco más para rociar
- 60 g de queso crema
- 100 g de queso de cabra
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 4 piezas de hongos portobello, frescos, grandes
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1798 kJ / 428 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Aderezo de mostaza y balsámico
5 min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de poro y papa
40p
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Pescado a la veracruzana
30min
Puré de jitomate básico
35 Min
Crema de pimiento con calabacitas
30min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35 Min
Ejotes almendrados
30min
Pescado para taquear
25 Min
Crema de jitomate
30min
Sopa de jitomate y queso de cabra
20p