Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de rib-eye, en trozos, semi congelados
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
Mousse de champiñones y trufa
- 50 g de cebolla blanca
- 20 g de aceite
- 200 g de hongos cremini
- sal fina, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 3 cdas de aceite de trufa
- 210 g de queso crema
Aderezo de queso azul (blue cheese)
- 100 g de queso azul
- 210 g de queso crema
- 100 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Hamburgesa
- 15 g de jitomate deshidratado, en aceite
- aceite de oliva, al gusto
- 2 piezas de pan para hamburguesa, tostados con mantequilla
- 10 g de arúgula
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1798 kJ / 428 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Tłuszcz nasycony
- 11 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 405 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pad thai
40 Min
Filete a la pimienta
20 Min
Sal de comino
5 Min
Mantequilla de ajo y echalote
10 min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 godz. 30 min
Carne de res con brócoli en salsa asiática, fideos de arroz y pastel de naranja
1 Std. 10 Min
Solomillo de res con papas y chimichurri
40 Min
Sushi cakes
1 Std.
Sándwich de filete de res
2 godz. 30 min
Poke bowl de atún spicy
30 min
Camarones saganaki con queso feta
35 min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 Min