Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico

Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico

4.7 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
2 porciones

Składniki

Ensalada de tocino y vinagreta de balsámico
  • 20 g de vinagre balsámico
  • 15 g de mostaza Dijon
  • 15 g de miel de abeja
  • 40 g de aceite de oliva extra virgen
  • ¼ g de sal fina o al gusto
  • 6 hojas de lechuga sangría en trozos
  • 10 jitomates cherry
  • 2 rebanadas de tocino frito en tiras
Salmón al vapor
  • 2 medallones de salmón

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 1516 mg
Białko 43 g
Kalorie 3452 kJ / 822 kcal
Tłuszcz 69 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...