Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g de queso cotija
- 100 g de cebolla morada
- 600 g de tomate verde, en cuartos
Para servir
- 3 limones, solo el jugo
- ½ naranja, solo el jugo
- 1 cdita de aceite de oliva
- sal, al gusto
- hojas de cilantro, solo para decorar (opcional)
-
chile serrano, rebanadas finas, para
decorar (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 4 porciones
- Kalorie
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Białko
- 23.1 g
- Węglowodany
- 75.7 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.5 g
- Błonnik
- 20.3 g
- Sód
- 994.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de chícharo y menta
20 Min
Menú: Pasta de atún gratinada. Mousse de zarzamora.
1 Std.
Salsa azteca
30 min
Chorizo de champiñones
20 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Carnitas de Marlin
40 Min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35 min
Salmón con ajonjolí y sopa de chícharos.
1 Std.
Pastel de sushi
1 Std.
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Caldo Campesino
40 Min
Caldo de queso
40 Min