
Urządzenia i Akcesoria
Esparguete arrabiata com atum
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão cortado em pedaços80 g
-
dentes de alho2
-
malagueta vermelha s/ sementes, picada1
-
azeite40 g
-
tomate em pedaços800 g
-
atum em lata, em óleo escorrido300 g
-
folhas de manjericão mais q.b. p/ guarnecer10 - 12
-
açúcar½ - 1 c. chá de
-
sal marinho10 g
-
pimenta preta½ c. chá de
-
água1200 g
-
sal1 c. chá de
-
azeite1 fio de
-
esparguete (ver alternativa)320 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
465.3 kcal /
1947 kJ
Białko
28.7 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
51.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
643.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bimby Friend
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia