
Urządzenia i Akcesoria
Marinade épicée pour le poisson
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
300 g
Składniki
-
d'oignon coupé en deux50 g
-
d'aneth frais5 g
-
gousse d'ail1
-
zestes d'orange2
-
de câpres au vinaigre30 g
-
de jus d'orange50 g
-
de vin blanc50 g
-
de beurre100 g
Wartości odżywcze na 300 g
Kalorie
817 kcal /
3422 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
81.6 g
Węglowodany
15.1 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
51.5 g
Sód
724.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Barbecue party
7 Przepisów
Francja
Francja