Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

Pain tordu à l’armagnac et confit d’ail

4.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • d'eau
    410 g
  • d'armagnac
    10 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    5 g
  • de farine type 55 et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    2 c. à café
  • d'huile neutre et un peu pour le saladier
    10 g
  • d'ail
    60 g
  • de beurre demi-sel
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 351.3 kcal / 1480 kJ
Białko 9.5 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 63.7 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 665.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...