Pain polka pistaches-abricots-noisettes

Pain polka pistaches-abricots-noisettes

2.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
1 pièce

Składniki

  • d'eau minérale
    350 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    50 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    5 g
  • de farine T 55, et un peu pour fariner
    300 g
  • de farine T 130
    200 g
  • de sel
    10 g
  • de beurre
    20 g
  • d'abricots secs moelleux, coupés en deux
    100 g
  • de pistaches vertes émondées
    100 g
  • de noisettes
    100 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 2170 kcal / 9169 kJ
Białko 88 g
Tłuszcz 128 g
Węglowodany 446 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...