Pain polka pistaches-abricots-noisettes
TM6 TM5 TM31

Pain polka pistaches-abricots-noisettes

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 350 g d'eau minérale
  • 50 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 5 g de levure boulangère fraîche, émiettée
  • 300 g de farine T 55, et un peu pour fariner
  • 200 g de farine T 130
  • 10 g de sel
  • 20 g de beurre
  • 100 g d'abricots secs moelleux, coupés en deux
  • 100 g de pistaches vertes, émondées
  • 100 g de noisettes
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
9169 kJ / 2170 kcal
Białko
88 g
Węglowodany
446 g
Tłuszcz
128 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy