Urządzenia i Akcesoria
Compotée rhum-carotte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
880 g
Składniki
-
1 citron jaune le zeste et le jus
-
400 g de sucre en poudre
-
800 g de carottes coupées en morceaux (3 cm)
-
½ gousse de vanille (les graines seulement)
-
20 g de cognac20 g de rhum (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
63.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
925.7 kJ /
221.3 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Confiture fruits secs et agrumes
30 min
Confiture de tomates aux épices
13 godz.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture tomate-vanille
1 godz.
Confiture concombre-vanille
20 min
Confiture d'ananas à la vanille
25 min
Compote de pommes, butternut et épices
35 min
Confiture mangue-carotte
45 min
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture de fruits tropicaux et fraises sauvages
1 godz.
Confiture de poires
6 godz.
Confiture ananas-mangue
1 godz. 15 min