
Urządzenia i Akcesoria
Compotée rhum-carotte
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
880 g
Składniki
-
citron jaune le zeste et le jus1
-
de sucre en poudre400 g
-
de carottes coupées en morceaux (3 cm)800 g
-
gousse de vanille (les graines seulement)½
-
de rhum (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
221.3 kcal /
925.7 kJ
Białko
0.9 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
54.8 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
63.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°29
48 Przepisów
Francja
Francja