![Tartar de bacalao y sandia Tartar de bacalao y sandia](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/10a16b48-8cb3-431a-abb9-eb891ef02f43/Derivates/9eb8ccc2-db74-444e-bda7-18a2b4b100be.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de lomos de bacalao fresco
- 3 ramitas de perejil fresco
- 30 g de cebolla en trozos
- ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
- 40 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 30 - 40 g de zumo de lima
- 200 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm
- 100 g de hojas verdes de ensalada
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 664 kJ / 158 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 5.6 g
- Tłuszcz
- 8.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 279.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minipastel de pescado y marisco
40min
Espárragos blancos con emulsión de cilantro y berberechos
10 Min
Gazpacho de melón
15 Min
Volovanes con marisco y rape
1h 10min
Crema de melocotón de Calanda con crujiente de jamón de Teruel (Aragón)
45min
Berberechos al cava
25min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Sopa fría de zanahoria y naranja con nata al eneldo
30min
Langostinos al romesco
15 Min
Gazpacho de melón
10 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de mango
15 Min