Tartar de bacalao y sandía

Tartar de bacalao y sandía

4.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
5 raciones

Składniki

  • 400 g de lomos de bacalao fresco
  • 3 ramitas de perejil fresco
  • 30 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • ¼ de cucharadita de piel de lima rallada
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
  • 30 - 40 g de zumo de lima
  • 100 g de sandía en dados de 5 mm
  • 100 g de hojas verdes de ensalada
  • 100 g de pulpa de sandía en dados de 5 mm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 279.8 mg
Białko 15 g
Kalorie 664 kJ / 158 kcal
Tłuszcz 8.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...