Tartar de bacalao y sandia

Tartar de bacalao y sandia

4.3 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
5 raciones

Składniki

  • de lomos de bacalao fresco
    400 g
  • de perejil fresco
    3 ramitas
  • de cebolla en trozos
    30 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de piel de lima rallada
    ¼ de cucharadita
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    2 - 3 pellizcos
  • de zumo de lima
    30 - 40 g
  • de sandía FASHION en dados de 5 mm
    100 g
  • de hojas verdes de ensalada
    100 g
  • de pulpa de sandía en dados de 5 mm
    100 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 158 kcal / 664 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 279.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...