Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 100 g di fave fresche
- 200 g di piselli freschi
- 6 uova
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.8 kJ / 151 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4.1 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Lenticchie speziate in umido
1 godz. 30 min
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Melanzane trifolate
40 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Fave al guanciale
35 min
Champignon ripieni al forno
1h
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 min