Urządzenia i Akcesoria
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1656 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Tłuszcz
187.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Steamed Shrimp
20 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Dr. Pop BBQ Sauce
1 godz. 5 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Shrimp Cocktail
50 min
Brandy Chicken Liver Pâté
3 godz. 25 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Italian Salad Dressing
5 min
Spinach and Artichoke Dip
20 min