Urządzenia i Akcesoria
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1656 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Tłuszcz
187.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Hollandaise Sauce
15 min
Roasted Garlic
15 min
Buffalo Ranch Dressing
5 min
Cranberry Vinaigrette
5 min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Herb Butter (Maître d'Hôtel Butter)
10 min
Beef Wellington (Ben)
10 godz. 10 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min