Warm Bacon and Shallot Vinaigrette

Warm Bacon and Shallot Vinaigrette

4.8 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar

Składniki

  • bacon cut into pieces
    4 oz
  • shallot
    1 oz
  • olive oil
    5 oz
  • apple cider vinegar
    2 oz
  • maple syrup to taste
    ½ oz
  • Dijon mustard
    1 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp

Wartości odżywcze na 1 jar

Kalorie 1813.9 kcal / 7589.4 kJ
Białko 16.1 g
Tłuszcz 187.8 g
Węglowodany 18.4 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 34.7 g
Sód 1656 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...