Urządzenia i Akcesoria
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 jar
Składniki
-
bacon cut into pieces4 oz
-
shallot1 oz
-
olive oil5 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
maple syrup to taste½ oz
-
Dijon mustard1 oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1656 mg
Białko
16.1 g
Kalorie
7589.4 kJ /
1813.9 kcal
Tłuszcz
187.8 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
34.7 g
Węglowodany
18.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thanksgiving Gravy
20 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Béarnaise sauce
15 min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Marinara Sauce
40 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Béarnaise sauce
20 min
Tuna Tartare
40 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min
Ranch Dressing
2 godz. 15 min