Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.5 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 min
Shrimp Mousse
35 min
Tomato Ketchup
1 godz. 15 min
Mustard-Dill Sauce
2 godz. 15 min
Béarnaise sauce
15 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Vegetable Stock Base
40 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Orange curry dressing
10 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min