Urządzenia i Akcesoria
Orange Curry Dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
walnut oil or other nut oil7 oz
-
oranges, preferably organic zest and juice (approx. 4.5 oz juice)1 - 2
-
shallots1 oz
-
hot mustard to taste½ - 1 oz
-
curry powder to taste½ tsp
-
salt½ tsp
-
fruit vinegar (e.g. apple, peach)1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350.5 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
1975 kJ /
472 kcal
Tłuszcz
49.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yogurt Dressing
5 min
Salmon Tartare
10 min
Curry Ketchup
30 min
Crème Caramel (Flan)
3 godz.
Cream Cheese Spread with Radishes
5 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Coconut Rice Salad
1 godz.
Chai Tea
15 min
Floating Islands
40 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Spiced Corn Salad
25 min
Margherita Pizza
2 godz. 10 min