Urządzenia i Akcesoria
California Stuffed Artichokes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
globe artichokes2
-
lemon halved, peeled (reserve thin peel only, no pith)1
-
water plus extra to cover artichokes35
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
salt to taste¼ tsp
-
1 oz raw almonds, unsaltedraw cashews, unsalted1 oz
-
garlic cloves2
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
cilantro leaves and tender stems1 oz
-
olive oil5 oz
-
red onions in pieces4 oz
-
fresh sweet corn kernels4 oz
-
sun-dried tomatoes, in oil julienned, patted dry2 oz
-
quinoa5 oz
-
bread crumbs2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
1523 kJ /
364 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 godz. 10 min
Lemon Meringue Pie
2 godz. 30 min
Lemon Sorbet
8 godz. 30 min
Risotto with Parmesan Cheese
30 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Basil Pesto
10 min
Spanish Rice
30 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Mediterranean Chicken with Olives
35 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min