Insalata di legumi (vegan)

Insalata di legumi (vegan)

4.3 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 750 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zafferano in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di piselli freschi
  • 100 g di taccole fresche
  • 100 g di fagiolini verdi freschi
  • 50 g di fagioli cannellini in scatola scolati e sciacquati
  • 50 g di ceci in scatola scolati e sciacquati
  • 300 g di riso rosso integrale (cottura 30 minuti)
  • 1 cipolla rossa di Tropea a listarelle
  • 1 barattolo di mais dolce in scatola scolato e sciacquato
  • 3 cucchiai di olive nere denocciolate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.1 g
Kalorie 2084 kJ / 498 kcal
Tłuszcz 15.1 g
Błonnik 7.1 g
Węglowodany 74.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...