Gaspacho

Gaspacho

4.7 72 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 portions

Składniki

  • de tomates coupées en quatre
    900 g
  • de concombres coupés en tronçons
    300 g
  • de poivrons rouges coupés en morceaux
    200 g
  • d'oignons nouveaux
    60 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de vinaigre balsamique
    30 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de piment d'Espelette et un peu pour la finition
    3 pincées
  • œufs moyens (53-63 g) froids
    6
  • l'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • de concombre
    50 g
  • de poivron jaune
    100 g
  • de feta
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 215.8 kcal / 898.8 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 9.7 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 4.7 g
Sód 564.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...