Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta

Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de petits pois frais (en réserver quelques-uns pour la finition)
    600 g
  • d'oignon coupé en quatre
    100 g
  • de menthe fraîche équeuté
    1 bouquet
  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ricotta
    200 g
  • de pain de campagne
    4 tranches
  • de ciboulette fraîche ciselée
    ½ botte
  • d'huile d'olive
    1 filet

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1093 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...