Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 350 g de sucre en poudre
- 150 g de fraises, coupées en deux
- 1 c. à café bombée de lavande
- 4 g d'agar-agar
- 75 g d'eau
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 6204 kJ / 1465 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 359 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 62 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Praliné chocolat-noisette
1h
Nonnettes au cassis
1h 40min
Biscuits noirs au citron
55min
Pomme des Rois
1h 5min
Tartelette amandes et orange
1 godz. 45 min
Choux amarena
1h 25min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1h 25min
Bûchettes à la crème de citron
3h
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Succès praliné
1h 40min
Cheesecake meringué
1h 30min
Crème brûlée à la cardamome
1h 10min