Rosbife com molho de curgete e hortelã

Rosbife com molho de curgete e hortelã

4.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, sálvia, alecrim, etc.)
    6 pés de
    1 c. sopa de mistura de ervas aromáticas secas
  • alho
    1 dente de
  • sal
    2 ½ c. chá de
  • pimenta preta em grão
    ½ c. chá de
  • lombo de vaca
    700 g
  • água
    500 g
  • chalota cortada ao meio
    1
  • filete de anchova, em óleo
    1
  • alcaparras (opcjonalnie)
    1 c. chá de
  • azeite
    30 g
  • curgete cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
    600 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • folhas de hortelã
    6

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 335 kcal / 1401.8 kJ
Białko 40.5 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 1109 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...