Pimento recheado com arroz e salsa

Pimento recheado com arroz e salsa

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 doses

Składniki

  • cebolo (spring onion) cortado em pedaços
    30 g
  • azeite
    20 g
  • arroz integral (ver dica)
    250 g
  • pimentos vermelhos (250 g cada aprox.)
    4
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de legumes líquido caseiro (ver dica)
    500 g
  • azeitonas pretas s/ caroço cortadas em fatias
    12
  • salsa só as folhas
    20 g
  • pimenta preta
    3 pitadas de
  • vinho branco
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 343.3 kcal / 1436.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 59.3 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 682.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...