Petits pains lapin au cœur de fromage fondant

Petits pains lapin au cœur de fromage fondant

3.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    220 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    30 g
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    70 g
  • de farine à pain
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'emmental détaillé en cubes (2 x 2 cm)
    120 g
  • graines de tournesol
    16

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327 kcal / 1368.3 kJ
Białko 11.6 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 38.6 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 305.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...