Petits pains lapin au cœur de fromage fondant

Petits pains lapin au cœur de fromage fondant

3.0 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • 220 g d'eau
  • 30 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 70 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 400 g de farine à pain
  • 1 c. à café de sel
  • 120 g d'emmental détaillé en cubes (2 x 2 cm)
  • 16 graines de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 305.4 mg
Białko 11.6 g
Kalorie 1368.3 kJ / 327 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 38.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...