Cuisses de poulet braisées à la bière

Cuisses de poulet braisées à la bière

4.6 149 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions

Składniki

  • de paprika
    2 c. à café
  • d'origan déshydraté
    ½ c. à café
  • d'ail en poudre
    ½ c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre noir moulu
    ¾ de c. à café
  • hauts de cuisse de poulet, avec peau et os (environ 1000 g)
    4
  • de persil frais
    5 brins
  • d'huile végétale
    20 g
  • d'oignons coupés en quartiers (3-4 cm)
    200
  • de concentré de tomate
    10 g
  • de bière
    250 g
  • de bouillon déshydraté
    1 c. à soupe
  • de carottes en rondelles (1 cm)
    150 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (2 cm)
    400 g
  • de champignons frais en quartiers
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 4136.5 kcal / 17307.1 kJ
Białko 126.6 g
Tłuszcz 34.4 g
Węglowodany 885.9 g
Błonnik 161.6 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 898.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...