Cocochas con almejas (País Vasco)

Cocochas con almejas (País Vasco)

3.9 82 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 18 almejas frescas grandes
  • 4 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva
  • 800 g de cocochas de bacalao frescas limpias
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 cucharadas de perejil fresco picado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 297 kcal / 1245 kJ
Białko 30.3 g
Tłuszcz 17.9 g
Węglowodany 2.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Sód 722.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...