Conejo al tomillo

Conejo al tomillo

4.6 58 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 500 g de cebolla cortada en cuartos
  • 10 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva
  • 1000 g de conejo cortado en trozos
  • 10 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 2 pastillas de caldo de ave
    1 cucharadita de sal
  • 150 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 5.45 g
Kalorie 1191 kJ / 285 kcal
Tłuszcz 10.96 g
Błonnik 1.61 g
Węglowodany 41.12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...