Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de cebolla cortada en cuartos
- 10 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 1000 g de conejo cortado en trozos
- 10 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
2
pastillas de caldo de ave
lub 1 cucharadita de sal - 150 g de vino blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1191 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5.45 g
- Węglowodany
- 41.12 g
- Tłuszcz
- 10.96 g
- Błonnik
- 1.61 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Conejo a las finas hierbas
50min
Conejo con salsa de almendras y patatas al vapor
1h
Codornices al limón
45min
Conejo en escabeche
48 Std. 50 Min
Conejo a la huertana
45min
Conejo a la sidra
1h
Conejo al estilo mediterráneo
45min
Conejo con hierbas y cúrcuma
50min
Conejo al chilindrón
1h
Conejo al cava
1h
Conejo al ajillo con setas
40min
Conejo a la cazadora
50min