Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de zanahoria en trozos
- 80 g de nabo en trozos
- 1 rama de apio (40 g) en trozos
- 70 g de puerro (solo la parte blanca)
- 100 g grano de maíz dulce fresco (1 lata pequeña)
- 1500 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 250 g de pollo o de gallina
- 200 g de jamón serrano
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 121 kJ / 29 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 3.85 g
- Tłuszcz
- 0.55 g
- Błonnik
- 1.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Caldo de verduras
35min
Lentejas estofadas para dos
2 godz. 30 min
Caldo de gallina
1 Std. 10 Min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 Min
Sopa de ave
40 Min
Cocido madrileño
2h 15 min
Sopa de ajo
40 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pescado
45 min
Caldo base
55 min
Caldo de pollo
30 min