Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki salmon bao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Dough
-
olive oil2 tbsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
white sugar2 tbsp
-
baker's flour300 g
-
warm water170 g
-
salt1 tsp
-
baking powder2 tsp
Salmon
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh red chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
soy sauce100 g
-
mirin (see Tips)120 g
-
honey50 g
-
skinless salmon fillets (approx. 150 g each)2
-
hot water700 g
-
baker's flour for dusting
-
Lebanese cucumber cut into matchsticks½
-
fresh coriander leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into long, thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1597.6 mg
Białko
18 g
Kalorie
1898.6 kJ /
452 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
59.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable spring rolls
1sa 10 dk
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 dk
Open fish burgers
1sa
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 dk
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 dk
Fresh pasta dough
1sa
Quick puff pastry
1sa 20 dk
Wonton wrappers
55 dk
Family chicken galette
1sa 55 dk
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1sa 30 dk
Ricotta gnocchi
2sa
Wonton soup
1sa