Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni

Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni

3.5 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Contorno di peperoni
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto
  • 500 g di acqua
  • 600 g di peperoni rossi senza semi e a listarelle (1-1.5 cm)
  • 3 - 4 pizzichi di sale
  • 50 - 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
Filetti di sgombro sottovuoto
  • 1700 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 8 filetti di sgombro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 956.5 mg
Białko 49 g
Kalorie 2788 kJ / 666.3 kcal
Tłuszcz 49 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...