Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

5.0 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • di fesa di tacchino in fette sottili
    500 g
  • sale q.b. per insaporire
  • di pancetta affumicata a fette
    80 g
  • di burro
    30 g
  • di Whisky
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 378.3 kcal / 1582.8 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 0.1 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Sód 388.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...