Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky

4.4 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
  • sale q.b. per insaporire
  • 80 g di pancetta affumicata a fette
  • 30 g di burro
  • 70 g di Whisky

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 388.7 mg
Białko 41 g
Kalorie 1582.8 kJ / 378.3 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 0.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...