Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 g di fesa di tacchino in fette sottili
- sale q.b. per insaporire
- 80 g di pancetta affumicata a fette
- 30 g di burro
- 70 g di Whisky
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1582.8 kJ / 378.3 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.9 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 388.7 mg
Alternatywne przepisy
Bocconcini di tacchino alle verdure
40 Min
Finte cosce di pollo con salsa piccante
1h 30 min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1h 40 min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
Brak ocen
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 Std.
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci (TM6)
1h 40 min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2h 20 min
Manzo insaporito con asparagi
30 min
Involtini di pollo e porri
55 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30 min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30 min