Coniglio sottovuoto con patate viola

Coniglio sottovuoto con patate viola

3.8 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 700 g di carne di coniglio in pezzi
  • 500 g di vino rosso
Chutney di cipolle
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di cipolla rossa a spicchi
  • 1 peperoncino piccante rosso, fresco a listarelle
  • 200 g di zucchero di canna chiaro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di aceto di vino rosso
Coniglio sottovuoto e contorno di patate viola
  • 1 cucchiaio di semi di finocchio (opcjonalnie)
  • 3 pizzichi di sale
  • 2 pizzico di pepe nero macinato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 800 g di patate viola pelate e a fette (2 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 29.5 g
Kalorie 3694 kJ / 644 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 3.7 g
Węglowodany 88.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...