Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri

Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri

4.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
8 porzioni

Składniki

Maionese al chimichurri
  • di origano secco
    1 cucchiaio
  • di paprika dolce
    1 cucchiaio
  • di timo secco
    1 cucchiaio
  • di pepe di Cayenna
    ½ cucchiaino
  • di sale
    2 cucchiaini
  • di pepe nero macinato
    1 cucchiaino
  • spicchi di aglio a piacere
    1 - 2
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    5 - 6 rametti
  • di olio di semi di girasole
    300 g
  • uova
    2
  • di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
    10 g
Petto di tacchino e insalata di verdure
  • di filetto di petto di tacchino, senza pelle in un unico pezzo
    1000 g
  • uova
    2
  • di acqua
    800 g
  • di verdure miste surgelate
    600 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 620 kcal / 2592 kJ
Białko 32.9 g
Tłuszcz 61.4 g
Węglowodany 11.8 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 9.7 g
Sód 726.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...