Tagliatelle di calamaro sottovuoto

Tagliatelle di calamaro sottovuoto

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 di calamari freschi puliti (il mantello) (vedere consigli)
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 185 mg
Białko 12.6 g
Kalorie 284.5 kJ / 68 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...