Urządzenia i Akcesoria
Slowcooken kalfsstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
De eerste hap: Vis, Aardappelen, Bloemkool en Erwtenpuree
Brak ocen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1 godz. 50 min
Stoofvlees
3 godz. 10 min
Pico de Gallo
Brak ocen
Kimchi
Brak ocen
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1 godz. 20 min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Waterzooi van Kip
1 godz.