Urządzenia i Akcesoria
Slowcooken kalfsstoofpot
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 porties
Składniki
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
34.8 g
Kalorie
1892 kJ /
454 kcal
Tłuszcz
30.7 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Brak ocen
Perzik- en Amandelijs
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1 godz. 15 min
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Runderragout met aardappelen
1 godz. 10 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Brak ocen
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Zalmsoufflé
1 godz.
Kalfszwezerik met lente-uien
Brak ocen