
Urządzenia i Akcesoria
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
gepekelde augurken in stukken indien nodig200 g
-
wortelen in plakjes100 g
-
uien in vieren gesneden100 g
-
olie30 g
-
tomatenpuree70 g
-
kippenhartjes300 g
-
parelgerst gespoeld30 g
-
kippenbouillon1000 g
-
zout½ tl
-
aardappelen in blokjes (1 cm)300 g
-
zwarte peperkorrels10
-
gedroogd laurierblad1
-
verse dille als afwerking10 g
-
zure room als afwerking60 g
Wartości odżywcze na 1 portie
Kalorie
272 kcal /
1137 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks