Urządzenia i Akcesoria
Pain pitta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
8 morceaux
Składniki
-
270 g d'eau
-
10 g de levure fraîche1 c. à café de levure déshydratée
-
1 c. à café de sucre
-
1 c. à café d'huile d'olive
-
500 g de farine à pain
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 morceau
Białko
7 g
Kalorie
1000 kJ /
238 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ketchup de tomates
1 godz. 15 min
Soupe mystère
45 min
Pâte de base pour pain
24 godz. 5 min
Glace au caramel salé
14 godz.
Génoise
1 godz. 50 min
Cheesecake (sans cuisson)
5 godz. 30 min
Brownies
50 min
Focaccia aux oignons
2 godz.
Pâte à pizza rouge avec burrata et aubergines et courgettes rissolées
3 godz. 45 min
Baguette
3 godz. 45 min
Burger Tex-Mex
4 godz. 25 min
Cheesecake (avec cuisson)
7 godz. 20 min