Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 270 g d'eau
-
1
c. à café de levure déshydratée
lub 10 g de levure fraîche - 1 c. à café de sucre
- 1 c. à café d'huile d'olive
- 500 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1000 kJ / 238 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe mystère
45 Min
Sauce béarnaise
20 min
Pizza Margherita
2j 10 menit
Baguette
3h 45min
Lasagne à la bolognaise
2j 30 menit
Mayonnaise
5 min
Brownies
50 menit
Sauce béarnaise
15min
Focaccia aux oignons
2j
Burger Tex-Mex
4 godz. 25 min
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
45 Min
Pâte de base pour pain
24u. 5min