Pain croustillant à l’épeautre

Pain croustillant à l’épeautre

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 morceaux

Składniki

  • de graines d'épeautre non moulues
    130 g
  • de flocons d'avoine
    130 g
  • de graines de sésame, toutes couleurs
    50 g
  • de graines de lin
    40 g
  • de graines de tournesol
    40 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • d'eau
    400 g
  • d'huile végétale
    50 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 131 kcal / 548 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...