Pain croustillant à l’épeautre
TM6 TM5

Pain croustillant à l’épeautre

(Brak ocen)

Składniki

  • 130 g de graines d'épeautre, non moulues
  • 130 g de flocons d'avoine
  • 50 g de graines de sésame, toutes couleurs
  • 40 g de graines de lin
  • 40 g de graines de tournesol
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 400 g d'eau
  • 50 g d'huile végétale

Wartości odżywcze
na 1 morceau/part
Kalorie
548 kJ / 131 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy