Pain croustillant à l’épeautre

Pain croustillant à l’épeautre

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
16 morceaux

Składniki

  • 130 g de graines d'épeautre non moulues
  • 130 g de flocons d'avoine
  • 50 g de graines de sésame, toutes couleurs
  • 40 g de graines de lin
  • 40 g de graines de tournesol
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 400 g d'eau
  • 50 g d'huile végétale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 4 g
Kalorie 548 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...