Champignons en saumure

Champignons en saumure

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 bocaux

Składniki

  • de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir conseil)
    500 g
  • d'oignons en tranches (1 cm)
    150 g
  • d'eau
    1500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de vinaigre blanc 10%
    150 g
    150 g de vinaigre de cidre
  • de sel
    10 g
  • de sucre
    10 g
  • feuilles de laurier déshydratées
    4
  • grains de poivre noir
    12
  • de graines de moutarde
    4 c. à café
  • grains de poivre de la Jamaïque
    8

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 83.2 kcal / 348.2 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 1577.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...