
Urządzenia i Akcesoria
Champignons en saumure
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 bocaux
Składniki
-
de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), nettoyés (voir conseil)500 g
-
d'oignons en tranches (1 cm)150 g
-
d'eau1500 g
-
de sel1 c. à café
-
de vinaigre blanc 10%150 g
-
de sel10 g
-
de sucre10 g
-
feuilles de laurier déshydratées4
-
grains de poivre noir12
-
de graines de moutarde4 c. à café
-
grains de poivre de la Jamaïque8
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
83.2 kcal /
348.2 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
1.6 g
Węglowodany
14.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
1577.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Champignon
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks