Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte sablée
- 180 g de farine de blé
- 85 g de purée d'amande blanche
- 30 g de sucre en poudre
- 1 oeuf
- 1 pincée de sel
La crème
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- 30 g d'eau
- 4 oeufs
- 400 g de tofu soyeux, égoutté
- 65 g de purée d'amande blanche
- 100 g de sirop d'agave
- 100 g de fruits rouges frais variés ou surgelés, préparés en coulis
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1498 kJ / 356 kcal
- Białko
- 15.7 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 11.8 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50min
Tarte aux légumes végane à la farine de pois chiches
1 godz. 5 min
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2h 15min
Chocolat chaud sans lactose
Brak ocen
Salade de riz noir, fraise et feta
1h
Salade d'orge aux oranges, coriandre et amandes
50min
Pain complet, tartinade et boulettes de poulet
Brak ocen
Pain de lentilles
1j 55 menit
Trifle d'été à la ricotta et aux baies
30min
Fromage frais aux noix et pain au petit-lait
12 godz. 15 min
Pudding protéiné
6h 35min
Baba ganoush au potiron
35 Min