Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La sauce au caramel
- 250 g de sucre
- 200 g de crème liquide 30-40% M.G.
- 1030 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
- 30 g de beurre, froid, en un seul morceau (6 x 4 x 1 cm)
- 1 c. à soupe de vinaigre
Le parfait
- 80 g de cacahuètes grillées salées
- 500 g de crème liquide 30-40% M.G., très froide
- 5 jaunes d'oeufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1801 kJ / 430 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone de fruits et crème au safran
40min
Rouleaux de rosbif fourrés à la mozzarella et à la tomate
2h 30min
Pizza aux pommes de terre, cèpes et saucisse fraîche
3 Std. 50 Min
Mille-feuille chocolat-caramel
Brak ocen
Caramel liquide
25min
Coconut Dream
10min
Tartelette poulet-asperge
Brak ocen
Rissoler 350 g d'échalotes
Brak ocen
Glace au caramel salé
14h
Moules à la sauce tomate épicée
45min
Confiture de tomate et de piment rouge
1h 15min
Roulé de dinde au bacon et sauce aux cèpes
50min