Urządzenia i Akcesoria
Caramel de base
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
300 g
Składniki
-
30 g d'eau
-
1 c. à café jus de citron
-
300 g de sucre
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
0.4 mg
Białko
0 g
Kalorie
16.4 kJ /
3.8 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cuisson du sucre
14 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gâteau flan au chocolat
7 godz.
Gratin de pommes de terre
1 godz. 10 min
Yaourt à boire à la Stracciatella
12 godz.
Caramel liquide
25 min
Dorer 350 g d'échalotes
Brak ocen
Dorer légèrement ail et oignons
Brak ocen
Caraméliser 400-500 g d'oignons
50 min
Caraméliser 200 g d'oignons
40 min
Sauce au caramel
1 godz. 30 min
Chocolat chaud
10 min
Crème anglaise
15 min
Crème caramel
5 godz. 30 min