Bavarois aux 3 chocolats

Bavarois aux 3 chocolats

4.3 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
12 portions

Składniki

Génoise
  • œufs
    3
  • de sucre
    100 g
  • de farine
    100 g
  • de beurre fondu
    30 g
Bavaroise au chocolat blanc
  • de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2 feuilles
  • de lait entier
    150 g
  • de crème 35 % de matières grasses
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat blanc en morceaux
    170 g
Bavaroise au chocolat au lait
  • de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    2 feuilles
  • de lait entier
    150 g
  • de crème 35 % de matières grasses
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat au lait en morceaux
    160 g
Bavaroise au chocolat noir
  • de gélatine (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
    1 feuille
  • de lait entier
    150 g
  • de crème 35 % de matières grasses
    150 g
  • jaunes d'œufs
    2
  • de chocolat noir 70% de cacao en morceaux
    125 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 484 kcal / 2019 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...