Galette tout chocolat

Galette tout chocolat

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 parts

Składniki

La pâte feuilletée
  • de farine de blé et plus pour le plan de travail
    300 g
  • de poudre de cacao
    50 g
  • de beurre préalablement congelé en morceaux
    300 g
  • de sel
    2 pincées
  • d'eau
    150 g
La ganache au chocolat
  • de chocolat fondant en morceaux
    200 g
  • de crème, à fouetter, 30-40% M.G.
    200 g
  • jaunes d'oeufs
    2
  • oeuf entier
    1
La dorure et le montage
  • oeuf entier
    1
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 679 kcal / 2826 kJ
Białko 9.8 g
Tłuszcz 54.9 g
Węglowodany 35.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...