Cheesecake noix de coco-caramel

Cheesecake noix de coco-caramel

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 parts

Składniki

Le cheesecake
  • du beurre pour le moule
  • 220 g de sucre
  • 40 g de sucre vanillé, fait maison
  • 75 g de maïzena
  • 1250 g de fromage blanc, 20% M.G.
  • 200 g de crème liquide 30-40% M.G.
  • 2 œufs
La sauce noix de coco-caramel et le montage
  • 250 g de sucre
  • 70 g de crème liquide 30-40% M.G.
  • 130 g d'eau de coco
  • 30 g d'huile de noix de coco
  • 1 c. à café de jus de citron (voir conseil)
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe de vinaigre
  • de la noix de coco râpée pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 11 g
Kalorie 1329 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...