Cheesecake noix de coco-caramel

Cheesecake noix de coco-caramel

4.5 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
16 parts

Składniki

Le cheesecake
  • du beurre pour le moule
  • de sucre
    220 g
  • de sucre vanillé, fait maison
    40 g
  • de maïzena
    75 g
  • de fromage blanc, 20% M.G.
    1250 g
  • de crème liquide 30-40% M.G.
    200 g
  • oeufs
    2
La sauce noix de coco-caramel et le montage
  • de sucre
    250 g
  • de crème liquide 30-40% M.G.
    70 g
  • d'eau de coco
    130 g
  • d'huile de noix de coco
    30 g
  • de jus de citron (voir conseil)
    1 c. à café
  • d'eau
    1000 g
  • de vinaigre
    1 c. à soupe
  • de la noix de coco râpée pour saupoudrer

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 318 kcal / 1329 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...