Cornes de gazelle

Cornes de gazelle

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
25 morceaux

Składniki

  • 170 g de sucre
  • 80 g de beurre non salé en morceaux
  • 200 g de farine blanche
  • 1 citron les zestes râpés uniquement
  • 110 g d'eau de fleur d'oranger
  • 250 g d'amandes
  • 2 c. à café de cannelle, moulue

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 3 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...