Pains à hamburger complets

Pains à hamburger complets

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 morceaux

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre à chair ferme en dés (1 cm) (voir conseil)
    250 g
  • de grains de blé
    250 g
  • de lait
    75 g
  • de levure fraîche (40 g)
    1 cube
  • oeufs
    3
  • de farine blanche sans gluten
    250 g
  • de sel fin
    2 c. à café
  • de beurre ramolli, en morceaux
    60 g

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...