Pains à hamburger complets

Pains à hamburger complets

4.2 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 morceaux

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 250 g de pommes de terre à chair ferme en dés (1 cm) (voir conseil)
  • 250 g de grains de blé
  • 75 g de lait
  • 1 cube de levure fraîche (40 g)
  • 3 oeufs
  • 250 g de farine blanche sans gluten
  • 2 c. à café de sel fin
  • 60 g de beurre ramolli, en morceaux

Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 439 kcal / 1837 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 63 g
Błonnik 7.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...