Pains à hamburger complets

Pains à hamburger complets

4.3 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 morceaux

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 250 g de pommes de terre à chair ferme en dés (1 cm) (voir conseil)
  • 250 g de grains de blé
  • 75 g de lait
  • 1 cube de levure fraîche (40 g)
  • 3 œufs
  • 250 g de farine blanche sans gluten
  • 2 c. à café de sel fin
  • 60 g de beurre ramolli, en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Białko 15 g
Kalorie 1837 kJ / 439 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 7.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...