![Pains à hamburger complets Pains à hamburger complets](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/017c6948-02d4-4b3e-9d77-2de0b9758081/Derivates/78353e61-0acb-41bc-be3c-99f10ca402cb.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 250 g de pommes de terre à chair ferme, en dés (1 cm) (voir conseil)
- 250 g de grains de blé
- 75 g de lait
- 1 cube de levure fraîche (40 g)
- 3 oeufs
- 250 g de farine blanche sans gluten
- 2 c. à café de sel fin
- 60 g de beurre, ramolli, en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 7.6 g
Alternatywne przepisy
Quiche aux poireaux
1h 45min
Pâte feuilletée, rapide
2h
Burgers de boeuf et garniture au fromage
40 min
Burgers au saumon
25min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Baguette
3 Std. 45 Min
Sauce béchamel
15min
Crêpes sucrées ou salées
Brak ocen
Brownies
1 godz.
Gâteau au chocolat et au caramel
2h
Pain ciabatta
1h 45min
Éclairs au chocolat
1 godz. 15 min