Urządzenia i Akcesoria
Feijoada (Bean and Meat Stew)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
water1750 g
-
savoy cabbage, cut in stripspointed cabbage cut in strips600 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
tinned chopped tomatoes150 g
-
olive oil30 g
-
smoked bacon diced100 g
-
white wine150 g
-
dried bay leaf1
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
dried red chilli1
-
pork belly, boneless and skinless sliced100 g
-
pork spare ribs250 g
-
1 smoked pork sausagefarinheira sausage1
-
chorizo sliced (approx. 100 g)½
-
black pudding (whole)200 - 250 g
-
tinned butter beans rinsed, drained1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
32 g
Kalorie
3904 kJ /
934 kcal
Tłuszcz
70 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 Std. 45 Min
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Keine Bewertungen
Lentil and Chorizo Stew
4 Std.
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 Std.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 Min
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Lentil and Pancetta Stew
1 Std.