Crab Tart
TM5 TM6

Crab Tart

5.0 (2 oceny)

Składniki

Pastry

  • 1 tsp black peppercorns
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 220 g plain flour, plus extra for dusting
  • 170 g butter, cold, diced (2 cm)
  • 1 egg yolk, from large egg
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 2 large eggs
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 280 g double cream
  • 2 tsp lemon juice
  • ½ tsp tabasco sauce
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 450 g crabmeat (half brown, half white)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2404 kJ / 575 kcal
Białko
21 g
Węglowodany
23.2 g
Tłuszcz
44.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy