Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red pepper deseeded and cut in quarters1
-
tomato fresh, halved1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
olive oil50 g
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
sherry1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Meatballs
-
500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutesbeef topside cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes500 g
-
chorizo skin removed and cut in pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
olive oil for frying1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1163 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Koftas with Saffron Yoghurt
1 godz. 20 min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Peppadew® and Feta Stuffed Chicken with Lemon Couscous
1 godz.
Cajun Prawn Lettuce Cups with Pineapple Salsa
25 min
Hollandaise Sauce
15 min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Patatas Bravas with Chorizo
1 godz. 20 min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 godz. 10 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Dukkah Lamb Meatballs with Quinoa and Yoghurt Sauce
40 min
Red Pepper and Potato Tortillas with Olive Tapenade
35 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 godz. 25 min