
Urządzenia i Akcesoria
Meatballs with Romesco Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Romesco Sauce
-
red pepper deseeded and cut in quarters1
-
tomato fresh, halved1
-
red onion unpeeled½
-
garlic cloves unpeeled2
-
blanched almonds50 g
-
olive oil50 g
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
sherry1 Tbsp
-
red wine vinegar1 Tbsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
dried chilli flakes2 tsp
-
fine sea salt or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Meatballs
-
beef topside cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes500 g
-
chorizo skin removed and cut in pieces250 g
-
red onion (approx. 100 g), quartered½
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
bread, day old torn in pieces1 slice
-
ground nutmeg¼ tsp
-
smoked paprika¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
large egg1
-
olive oil for frying1 Tbsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
277 kcal /
1163 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
21.4 g
Węglowodany
4.3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Watermelon Canapés with Whipped Feta and Walnuts
20 min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Brak ocen
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12 godz. 45 min
Beurre Blanc
20 min
Spicy Tuna Rolls
1 godz. 25 min
Satay Turkey Skewers
45 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 godz.
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Roosterkoek (Barbecue Bread) with Boerewors Burgers
1 godz. 45 min
Meatballs, Tomato Sauce and Parmesan Polenta
1 godz. 10 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min