Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Romesco Sauce
- 1 red pepper, deseeded and cut in quarters
- 1 tomato, fresh, halved
- ½ red onion, unpeeled
- 2 garlic cloves, unpeeled
- 50 g blanched almonds
- 50 g olive oil
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- 1 Tbsp sherry
- 1 Tbsp red wine vinegar
- ¼ tsp smoked paprika
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 2 pinches ground black pepper, or to taste
Meatballs
-
500
g beef topside, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes
lub 500 g rump steak, cut in pieces (3 cm) then placed in freezer for 20 minutes - 250 g chorizo, skin removed and cut in pieces
- ½ red onion, (approx. 100 g), quartered
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 slice bread, day old, torn in pieces
- ¼ tsp ground nutmeg
- ¼ tsp smoked paprika
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 large egg
- 1 Tbsp olive oil, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1163 kJ / 277 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 21.4 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Green Curry Chicken
55min
The Ultimate Barbecue Sauce
2h
Choron Sauce
20 min
Fire and Ice Coleslaw
4h 15min
Guacamole
5 min
Béarnaise Sauce
15 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps
30 min
Thai Burger
35 min
Duck and Pork Terrine
52h
Gluten Free Savoury Pancakes with Seafood
1h
Crab Croquettes with Romesco Sauce
5h 20min
Cauliflower Crust Pizza
1h 20 min