Taiwanese Traditional Meat Floss

Taiwanese Traditional Meat Floss

4.4 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g

Składniki

  • pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)
    300 g
  • vegetable oil
    10 g
  • soy sauce
    40 g
  • caster sugar
    40 g
  • rice wine
    20 g
  • water
    150 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 180 g

Sód 2360 mg
Białko 65.4 g
Kalorie 2713.3 kJ / 648.5 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.1 g
Węglowodany 43 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...