Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g pork tenderloin, cut in pieces (approx. 3 cm)
- 10 g vegetable oil
- 40 g soy sauce
- 40 g caster sugar
- 20 g rice wine
- 150 g water
- Wartości odżywcze
- na 180 g
- Kalorie
- 2713.3 kJ / 648.5 kcal
- Białko
- 65.4 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 2360 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Pearl rice meatballs
Brak ocen
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30 Min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Hakka Yam Abacus
20 min
Yam Rice
45 Min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1 Std. 20 Min