Urządzenia i Akcesoria
Taiwanese Traditional Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
180 g
Składniki
-
pork tenderloin cut in pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
caster sugar40 g
-
rice wine20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
2360 mg
Białko
65.4 g
Kalorie
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised pork belly
55 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Buddha's Delight
55 min
Mala Bakkwa
4 godz. 35 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Yam Rice
45 min